|
Подяку Господу складаєм
За все, що ми від Нього маєм.
Нема у світі ні одного,
Щоб щось було, що не від Нього.
Спасибі, Господи Єдиний,
Всієї нашої родини,
Сльозами вмитої країни –
Твоєї, Боже, України.
Прости, Спасителю, помилуй,
Не дай нас зжерти крокодилу,
Що сльози ллє свої лукаві,
А сам гуляє на забаві.
Крокодилята скрізь і всюди,
Їм байдуже, що гинуть люди.
Гонитва – статки набувають,
Й те, що не їхнє, загрібають.
Воюють гаспиди за владу,
І не бояться пекла-аду,
Бо думають, що Ти не знаєш,
І всіх бандитів теж прощаєш.
Відкрий нам, Боже, очі серця,
І намасти язик нам перцем,
Щоб не брехали і не крали,
І Батьківщину не продали.
Народ і Бог наш чує, бачить.
І лиш тоді Він нам пробачить,
Коли, нарешті, перестанем
Ганьбу творити і оману.
Коли не будемо ховати,
Що Бог дає, щоб захищати
Життя всіх воїнів, людини
І дорогої Батьківщини.
Всі зупиніться! Не женіться,
А Правді Божій поклоніться!
Бо всю брехню, з її парадом,
Бог поб’є страшенним градом.
ID:
1001962
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Громадянська (патріотична) лірика дата надходження: 30.12.2023 16:38:46
© дата внесення змiн: 30.12.2023 16:38:46
автор: Тріумф
Вкажіть причину вашої скарги
|