Цілувала пальчики...
Баю-бай
Зігрівалась вірою...
Засинай
Ніжний янгелятко...
Люлі-лю
Ти моє зернятко,
Я тебе люблю.
Спать лягають куроньки...
Баю-бай
Кіт вмиває личко...
Засинай
І зірки засяяли...
Люлі-лю
Ти моє зернятко,
Я тебе люблю.
Скоро буде весенка...
Баю-бай
Зацвітуть всі квіточки...
Засинай...
І засяє сонечко...
Люлі-лю
Ти моє зернятко,
Я тебе люблю.
Виростеш великий
Баю-бай
То свою родину
Ти оберігай...
Ну а поки ніжний...
Люлі-лю
Ти моє зернятко,
Я тебе люблю...
12/12/23-01/24