Зімкніть ряди тісніше, головкоме!
Нехай пробито коміками дно,
З бригадами в порядку бойовому
Мільйони українців заодно...
В тилу борти заварюють рембати
На вкотре покаліченій броні.
Й проріджена, продовжуює стояти
Піхота в перехресному вогні.
Не рівня басурманин курінному,
Ніхто козацтво знищити не зміг.
Ви зрадників-чужинців, головкоме,
Ніколи не приймете за своїх.
Вам гетьманство у Києві довірить
На всю державу братство бойове.
Дух воїна, обслужника мортири,
В танкістах, його правнуках, живе.
Підрозділи розставте, головкоме!
Набати б'ють і вилито свинець.
В бою фінальну крапку, а не кому,
Поставить атакуючий боєць.