Вітання в День народження, любій донечці Вікторії!!!
У День народження твоє
Прийми палкі вітання!
Зустріне сонце золоте
З пташиним щебетанням!
Всі на краще йшли події
В житті - біла полоса,
Хай збуваються всі мрії
А в душі живе весна.
Радість й настрій у нагоді
Розділяли твої дні,
Обминали перешкоди
Лишалися в стороні.
В чоловіка ти - найкраща
Носив тебе на руках,
Щоб життя неначе в казці
З усмішкою на вустах.
Рідні й друзі поважали
Сини тебе берегли,
Квіти часто дарували
Молоділа всі роки.
Щастя й злагоди у домі,
Щоб любов жила в серцях
Бо в сім'ї, то є основа
Гріли ніжності слова!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!