Крила... крила...
Дай, Боже, крил,
Щоби не впасти й
не втратити ВІРУ!
Сила...сила...
Дай, Боже, СИЛ,
Щоби приборкати
сатану-звіра!
Стійкість... стійкість...
Дай, Боже, СТІЙКОСТІ,
Щоб не зламатись
ніколи й ніяк!
Вірність... вірність...
Дай, Боже, ВІРНОСТІ,
Щоби не впасти
у власних очах!
Пильність... пильність...
Дай, Боже, ПИЛЬНОСТІ:
Помилки "косять" життя!
Видність, видність,
Дай, Боже, ВИДНОСТІ,
Щоб не взяла у полон "сліпота"!
Віра...віра...
Дай, Боже, ВІРИ
Такої шаленої та глибокої!
...Нас ПЕРЕМОГА чекає з квітами,
Та шлях до неї встелений бомбами...
27.04.2024
Автор: Світлана Крижановська