Пройде ця війна.
І, немов весна,
Прийде мирний час.
Буде кожен з нас
Жити разом з ним.
І уже сумним
Ввік ніхто із нас
Більш не буде. Час
Мирний віднесе
Сум і принесе
Радість чарівну,
Дивну, неземну
В душі та серця
Наші. Світла ця
Мить уже іде,
Хай війни гуде
Гул іще у нас.
Прийде мирний час
Так, немов весна.
Скінчиться війна.
Переможем ми
Й щасними людьми,
Так, мов у раю,
В рідному краю
Житимемо вік,
Бо війни повік
Більш не буде в нас.
Буде мирний час
Завжди, бо війна
Пройде ця страшна.
Євген Ковальчук, 16. 02. 2023