Я їду в поїзді з написом «Lipton»,
В ньому все ліптонське, куди не глянь:
Жовті стіни і жовті ручки,
І на дверях – зелений чай.
Над головою – блакитне небо,
На ньому – напис, неначе тінь:
«Ви потребуєте ясності думки?
Чай – це напій, де є теанін.»
Я їду в поїзді з написом «Lipton»
Й до того слова шукаю риму,
З неба зривається свіжий вітер,
Здається, із запахом теаніну.
KoNoNeNKo Mary, Kyiv
16.10.08.
Увага:
То не є реклама)