Серед жита твої очі,
Серед неба стан дівочій;
Серед сну й планид польоту,
Вздовж часу життя сколотин.
Приспів:
Синє небо, сине море, сині очі,
В листопадові доріжки сіє листя.
А нам зустріч наша перша й досі сниться,
Бо ти є моя любов, моя Богиня.
Хай роки летять крізь дні і в зорях ночі –
До життя з дітьми й онуками охочі.
Межи щастя і нещастя
Летимо в своє причастя;
Через сум й первинну радість
Нам Любов свою не зрадить.
Приспів:
Синє небо, сине море, сині очі,
В листопадові доріжки сіє листя.
А нам зустріч наша перша й досі сниться,
Бо ти є моя любов, моя Богиня.
Хай роки летять крізь дні і в зорях ночі –
До життя з дітьми й онуками охочі.
Твої очі вдень і вночі
Серце видіти так хоче –
Їх дивуюсь глибиною...
Все любуюся Тобою.
Приспів:
Синє небо, сине море, сині очі,
В листопадові доріжки сіє листя.
А нам зустріч наша перша й досі сниться,
Бо ти є моя любов, моя Богиня.
Хай роки летять крізь дні і в зорях ночі –
До життя з дітьми й онуками охочі.
В’ячеслав Шикалович
23.09.05р. – 14.11.2024р.
Мелодія на слова пісні: