Як хочеться хороших вже вістей,
Бо більш не можу я читать погані...
Що десь щаслива зустріч у людей...
А хтось освідчився в кохані...
Що вчені вже та винайшли там щось,
І не для вбивства - для людського блага...
І світ став кращим - так мені здалось,
Запанувала шана і повага..
І скривджених дітей уже нема,
І про старих подбали і лікують...
Що дуже тепла буде в нас зима...
І голос із народу влада чує...
Про те, що вже закінчилась війна...
На лінії боїв посадять квіти...
За надра нам заплатять для майна...
І головним в державі стануть діти...
Про те, що вже навчились цінувать
І добре слово й кожну мить грайливу...
І зрозуміли, що вже треба знать,
Щоб жити краще і цілком щасливо...
...А за вікном - знов виє листопад...
Без світла... Без води... І без надії...
В новинах : "...все в країні лад..."
Натомість залишаються лиш мрії...
28.11.2024