Як сонечко пригріло,
То котика збудило.
Позіхнув один раз він
І залишив зранку дім.
Дуже добре без дощу,
На прогулянку біжу.
Друга по дорозі стрів,
Полювати запросив.
Довго стежили коти,
Мишеня з'їсти могли.
Та кмітливе те мале
Під листочками повзе.
І рахує до п'яти,
Не знайдуть мене коти.
Не поможуть вуха, ніс
В нірку раз і вже заліз.
Зерна повні кошики,
Зачекайте котики.
А мисливцям вітерець,
Казочці ще не кінець.
Повертаються коти,
Схудли їхні животи.
Добре Whiskas продають,
З голоду вже не помруть.
М'ясо курки смакота
Для голодного кота.
Кіт подякує за все,
Якщо їстоньки дасте.
А наступного вже дня,
Він впіймає мишеня.