Am Dm Em Am
Це не твоє життя,залиш,не треба,
Am Dm Em Am
Це не твоя любов пройшла крізь тебе.
C G Dm Em
Знову на скронях кров,вона лиш знає –
Am Dm Em Am
Чи тебе біль знайшов,чи ще шукає.
Сонце сьогодні пам'ять сколихнуло.
З болем згадаєш те,що вже минуло.
Тих,хто не вийде вже на берег річки,
Тих,що для них повісили чорні стрічки.
Лезом розріже душу ніч безкрила –
Сумом твоє життя оповила.
Голос проб’є вікно крізь темряву пусту…
Тільки луна його розчулить самоту…