Вітаю всіх з СВЯТОМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ !
18 літ, як прийшла хвилина дороѓа,
Як Україна встала з попелища...
І розбудилась в нас любов, снаѓа.
Мабуть це було дано звище...
І от ви, люди, вільні - не раби,..
Але чому у вас похмурі лиця,
Чому за спинами пусті торб́и...
І радість лиш ночами сниться?..
Чому ви вибирали брехунів,
Завжди лиш тих, хто обіцяє байки?
Хіба, народе, цього ти хотів...
Де наша пісня... замість лайки?
Ти є Володар ("Повелитель"), а не раб!
Тобі належить для них писать закони.
А в своїй країні ти є найбільший скарб,
Твій контроль, як погляд Бога із ікони...
18 літ Вкраїно - це зрілості пора!
Пора народе владу брати в руки
І брехунів всіх гнати із "двора" -
З людей вже досить тої муки...
12.00 24 серпня 2009р.
Сильно!
Єднаймося любі браття,
Нехай Україна багатіє.
Скиньмо совдепії прокляття,
Нехай орач пшеницю посіє.
Нехай щезнуть нечестивці,
А народ вільно проживає.
Нехай згинуть кляті вбивці,
А наша Україна процвітає...