Ну знову захворіла...
Ну знову захворіла,
От що тут поробиш?
Зовсім не того хотіла,
А як тут відмовиш?
Застуда в обійми поглинула –
Пустила ломоту у тіло.
У воду болю вкинула
Я ж опираюся несміло.
Мій голос ноткою хрипкою,
Давлячись, словами пробивається.
Та рот закриває застуда рукою.
Просто таки задихаюся.
Вогонь запалила –
Ще трохи й погасю.
Контратаку відбила –
Зараз речі твої принесу.
Іди геть. Вимітайся!
Хоч знаю ще зустрінемося ми.
Не сумуй, тримайся –
Ось все твоє – візьми.
Хвороба піде неквапною ходою
Ще оглянеться разів зо два.
Я ще раз помахаю їй рукою.
Колись повториться ще гра.
Оценка поэта: 5 Хвороба чіпляється, коли ми когось засмутили.Попросіть прощення і самі простіть, хто завдав Вам болю. Треба подумати про такі речі, духовні
Туманова Роза відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00