Ти - величезна жирна пляма на новесеньких моднячих джинсах, що зжерає чудовий ранковий настрій...
Ти - напівпорожня, а можливо й напівповна, філіжанка гіркої гарячої кави, яка вабить до себе незрозумілим затишком та смертельною небезпекою...
Ти - загублена в"язка ключів, через які розбилась улюблена чашка, бо лише перевернувши її, я б віднайшла загублене...Чи це , випадково, не на щастя..????
Ти - надзвичайно довгий телефонний номер, який, коли тобі вкрай це необхідно, не хоче нікого допускати в зону своєї досяжності...
Ти - недопалок цигарки, який уже ніяк не можеш докурити, але куриш, бо так шкода викидати те, що рятує тебе від цього світу...
Ти - маленький чорний нотатник з веселою різнокольоровою закладкою, куди зачарована цим світом творча душа записує свої повітряні мрії...
Ти - яскрава червона помада на чутливих губах довгоногої блондинки, що зводить з розуму не тільки чоловіків, а іноді й жінок...
Ти - зламаний каблук, що роздратовано шкрябає по мокрому асвальті, нагадуючи, який цей світ іноді безнадійний...
Ти - напівголий абориген, обвішаний дивними амулетами, що вірить міфічним богам і духам більше, ніж власнним очам та відчуттям...
Ти - відреставроване старовинне фото щасливої родини, про яку не знаю чи говорять вголос, але знаю, що її продовжують любити..
Ти - розбещене кохання юної куртизантки, яке розчиняється швидше від пігулки Упсарина-Упса, але не лікує роз"ятрені рани...
Ти - інколи надзвичайно убоге уявлення про навколишній світ, який кишить навкруги нас зміями Медузи Горгони...
Ти - те незрозуміле й незвідане, що живе в середині кожного з нас, балансуючи на грані добра і зла, кохання і болю, щастя та розпачу, перефарбовуючи чорно-білі кадри нашого життя у райдужні кольори.