Зробити розтин снів,щоб оприділити рівень кохання.Розтин...Він вкаже,куди потрібно складати сльози.Натиснути на зелену кнопку,що прилипла до правої легені,тоді пожовкле листя буде падати на дощові хмари.Тримати тіло під дощем, а потім феном висушити ввесь мозок.Вийняти внутрішні органи.Вичавити сік із армагедома і змішати з лимонною кислотою,щоб змастити тіло зсередини.Запечене серце пришити до легень і нарізати соломкою фотопапір,засипати все цукром.Із зрачків вичавити погляд і додати до суміші.Коли вітер буде летіти на захід,начинити тіло,зашити поцілунками,змастити шоколадом.Зберігати при температурі 637 градусів Цельсія.