Не виходиш, не гуляєш,
Думаєш лише про себе,
Мене від себе відганяєш,
А може я закоханий у тебе!?
Зима на дворі, паде сніг,
А я сижу удома
Замість того,щоб бачитись з тобою міг—
Сижу,сижу удома.
З тобою можу спілкуватись тільки в переписці,
Ну а там є нуль емоцій,
Думаєш, ти просто в мому списку?
Це не так, це все неправда!!!
Як побачив я тебе
Там, у першій школі—
Стало душно, онімів.
Одним словом— закохався.
Нічо сказати я тоді не зміг,
Як би не старався…