Я знаю тільки одне ім'я, а більше і не потрібно, бо воно - це все, а без нього все - нічого. Воно звучить для мене першою весняною піснею пробудження, першим різнобарвним метеликом, який приносить в серце найпалкіші почуття, вселяючи там радість, натхнення, надію. Ім'я... Твоє гаряче ім'я, наповнене вогнем кохання! Я прокидаюся і засинаю з ним на вустах. Я дишу заради нього. Я живу. І це життя таке прекрасне, ця мить така солодка! Я мрію... Я рухаюся вперед заради нього, наймилішого, найціннішого, дорожчого за золото, за будь-які скарби світу. Бо все це земне ніколи не зрівняється з Олімпом найсвятішого - кохання, з почуттями, які пробивають вогонь і воду, долають будь-які вершини...