Найважче в свті щастя-це кохання.
Найважче жити поклоняючись йому.
Найлегше є,коли надія ця остання
Заставила пролити неодну сльозу.
Найважче жити є,радіючи хвилині,
Що принесла тобі найкращі почуття.
Найлегше є в той час,чи в тій годині,
Коли два серця пережили розлиття.
І всеодно,що тоді очі плачуть,
Що серце колить найгострішая стріла,
Але найважче є,коли дв серця хочуть,
Щоб їх любов в'єдино возвела.
Але ніколи ти любові не цурайся
Старайся все найважче побідити
І все найлегше обминути постаайся,
Бо все найлегше є найважче пережити!