У світі є країна – Україна,
Земля квітуча, ріки та ліси,
Й народ, що від батьків до доньки й сина
Воліє жити в злагоді й красі.
Бажаю Україні: «Будь щаслива !
Щоб твій народ не зазнавав біди,
Щоб з року в рік родила щедро нива,
І дарували квіти нам сади».
Але не тільки це хотіли б мати –
Щоб мир був завжди в рідній стороні,
Щоб за дітей була спокійна мати,
То ж скажемо лихому твердо: «Ні!».
В житті не лише фарби білі й чорні,
Різноманітні в ньому кольори,
Бажаймо нашим дітям неповторні
На все життя чудові, гарні дні.
Майбутнє твоє в дітях, Україно,
Нехай ростуть розумні та міцні,
Щоб кожного любила ти, як сина
Кохають та плекають матері.
В майбутнє твоє вірю, Україно,
У долю величавую твою.
Хай кожен – від дитини до родини
Щасливим буде в рідному краю !