Протерті до дирок каталоги.
Тепер глухонімі діалоги
та тиша зимової підлоги
складають для душі монологи.
Знову нездійснені марні мрії
співають пісні для безнадії.
Прокидаються думи старії,
це непродумані давні дії.
Забута романтика - брутальність,
а розбита тиша - геніальність.
Повертається дурна скандальність,
а життя - твоя відповідальність.