Сьогодні знову ти танцюєш у цім вальсі.
Сьогодні знову одягаєш маску ти,
Сьогодні, завтра... – ти ніколи не покинеш
Ці тихі та спокійні “раз”, “два”, “три”...
Ти граєш у відіграні вже ігри,
І добіла всі стерлися тузи.
Сьогодні ти нікому не потрібна.
Як вчора, позавчора, як завжди...
Чому закрила маскою лице ти,
Коли світилося твоє ім’я?
Твої говорять правдою фальцети,
Але говорить фальшю твоє “Я”.
Твоє життя – усього лише мрія.
Живеш заради завтрашнього дня,
Де будеш і багата, і щаслива,
Та в голосі горітиме брехня...
(27.10.09)