Жагучою спрага зіниць…
Віддай мені свої сльози…
До сонця лежу горілиць…
А сняться лишень морози…
Крихтина терпкої сльози…
Розпити б її з тобою…
Не буду між нами лози…
Ні в старості, ні з росою…
Роси-сльози збиті разом…
Сушили пестячи очі…
Ми щасливі були тузом…
Не знали, що сни зурочі…
Щастя завжди та всюди є!...
Поділися зо мною сльозою…
Я витру обличчя твоє…
І вмию тебе росою…
5.05.07р.