* (Я її ніколи не забуду…Вона моя, але більше ніколи не буде зі мною)
Весна прийшла граційною ходою,
Весна прийшла у перших самбо па.
Вона мене забрала із собою
І у чарівний світ любові понесла!
Дивився я в чарівні сині очі,
Дивився на усміхнені вуста...
Дивлюся й далі у розлуки ночі,
Дивлюсь...На серці появляється сльоза
І сниться тихо у солодких снах
Цей перший і останній наші танці,
Ці перші дотики,відчуті на руках,
Ці тихі привітання в школі вранці.
Ти наче день,я-ніч в моїй уяві,
Між нами відстань досить немала.
Душа моя у Києві,твоя-в Варшаві
За що мені ця мука неземна?
Прекрасну я знайшов далеко за кордоном,
Та не чекав,що ти колись прийдеш.
Бо щож зробить,коли життя йдя йде за законом,
Що найдорожче ти лиш раз знайдеш!