Осінь схожа на день
День схожий на вечір
Під вечір дощить,
Доречі
Холодно в плечі.
Життя схоже на сон.
Сон жахливої ночі.
Боляче в очі.
Кулька бетонна в мізках
Бетонні мізки задубіли.
“Ви щось хотіли ?”
Кроками міряний шлях
Смерть наміряна віком
Чи Божим бзіком.
Вагомий антропоцентризм-
Щось кимось когось називає
-Воно собі знає.
Солодкі соплинки жалю,
Кислі сльозинки печалі.
Баби б каньчали.
Позаду й спереду тунель
Кимось замкнутий зненацька.
Вітряна цяцька.
Скурений дим до легень
Легені в дірках – то відносно.
Неголосно й злосно.
Партійна політика.страх.
Евакуатор на місці.
Печися у тісті.
Дрижаки. Дриглі. Холодець.
Желе полуничне “Надія”
Perpetuum mobile ДіЄ !
Вікно, що горить моя хата.
Намок літачок, розчинився.
Неголена пика, а брився.
Клітинка на небі одна
Спричинена типовим сміхом .
Росту під горіхом.
Осінь схожа на день
День схожий на вечір
Під вечір дощить,
Доречі
Холодно в плечі.