Іще один навіжений хоче світ змінити
Наївний ти брате дивак
Об стіну головою вовком на місяць вити
Слово було сказане і слово це кріпак
Може все дійсно не ідеально
Мабуть кращого годі й бажати
Це вже усталено і це є нормально
Правду лиш обраним властиво знати
Думаєш зміниш віриш що маєш
Сили все це до кінця зробити
Простакуватий ти в хмарах літаєш
Хто був голодний не буде вже ситий
Земля побудована і зовсім не нами
В цьому механізмі ти маленька деталь
Ти змінюєш те що не змінити словами
Як прикро за це мені й дійсно жаль
28.06.2010