Записати слова щоб не забути
Записати слова на папері
Завтра мене може і не бути
Бог закриє переді мною двері
Відповіді що я не отримав
На питання які задавав
Я підтримки у житті так й не отримав
Скільки раз у тебе Боже я питав
Де та відповідь куди усе зникає
Двадцять років скоро все життя
Та мене наш Бог не помічає
Він не бачить мене мої почуття
Завтра може вже і не настане
А сьогодні я уже не я
Прийде час в житті мене не стане
Зникне на планеті це моє ім’я
17.10.2009