Мені приснився сон (по Франку)
Мені приснився сон
Немов переді мною
Якийсь незвичний сон
Неначе сон Франка
І я стою під тою же скалою
Серед таких же тисячі як я
І той незвичний сон
В очах переді мною
В кайдани зв’язаний я на руках
І я рубаю камінь
Над собою
Коліна в кров розбиті
Пальці на ногах
Знизу тече ріка
Бурхливі водоспади
І голос нам гримить
Неначе в сні Франка
Ламайте цю скалу
Нехай у воду паде
Нехай ніщо не зможе вас спинить
І до гори підняли
Ми тяжкії знаряддя
Молоти ударів грім
І падало каміння
Скелю ми рубали
На шлях майбутнього
Дорогу нам усім
23.08.2009