Дякую, Боже, що українець я,
Дякую, Боже, що я русин,
Гордо звучатиме це ім’я,
Я України великий син!
Дякую, Боже, що тут народився,
Дякую, що руська є наша земля.
В іншій країні я б не прижився,
Я українець - моє це ім’я.
Дякую, Боже, за мою мову,
Дякую, Боже, за слов’янську душу,
Буду я вірний своєму слову,
Рідному слову служити я мушу.
Дякую, Боже, що я галичанин,
Дякую, Боже, що я з Донбасу.
Ми українці перші слов’яни,
Ми розпочали слов’янську расу.
Дякую, Боже, за Чорне море,
Дякую, Боже, за Київ святий,
Карпати наші найкращі гори,
Я українець! Я є такий!
Дякую, Боже, за нашу віру,
Дякую, Боже, тобі, Ісусе,
Я в Україну вірив і вірю,
Вона сильною стати мусить!
20.11.2009
ID:
204433
Рубрика: Поезія, Патріотичні вірші
дата надходження: 05.08.2010 12:59:22
© дата внесення змiн: 08.01.2012 11:48:49
автор: КРІПАКОС
Вкажіть причину вашої скарги
|