Не знаю, як ти,
Не знаю, як хтось.
Поїзда звук,
прошепче нам щось.
Я вже німа, та не одна.
Не вір, що сама...
Як хочеш сказати
всю правду – кажи.
Не хочу я знати
твоєї брехні.
А час не спить,
не стоїть на місці.
І я вже давно в іншому місті.
Хочеш мовчати?
Прошу, мовчи.
Де тобі знати,
як зараз мені.
Ти сліз не діждешся,
Я не вернусь.
Не вір, не мрій!
Не повернусь!
23.06.08р.