Карпати знову не програли в футбол
До останнього палає галицька ватра
Адреналін в душі і на останніх секундах гол
Така чудова гра мого спасибі їм варта
Без перебільшення і це дає миті наснаги
Хто не з народом цього не зрозуміти
До нашого багаття я кидаю все нові плахи
Щоби це полум’я теплом могло зігріти
В моменти піднесення і години ейфорії
Відчуваєш сили на великі звершення
Хочеться зреалізувати всі свої мрії
І голос в голові перший я перший я
Торує тебе і тільки на вірний шлях
Ти впевнено йдеш відчуваєш підмогу
І гордо здіймається твій біло-зелений стяг
За перемогою ми вирушили вже в дорогу
27,29.08.2010
...?? мабуть присвячення проходженню в Лігу Европи, і гарній грі.