Ніколи не плач дівчинко і не хворій,
А якщо надумаєш, то тільки мною.
Я буду завжди тепер лише твій,
Буду жити твоєю лише любов’ю.
Ніколи не сумуй, тобі це не личить,
Ти красива коли смієшся, коли весела.
Я ледь витру сльозу з твого обличчя,
Вона трішки солона й тобою вся тепла.
Ти знаєш як я хочу бачити це завжди,
Прокидатися зранку раніше за тебе,
Дивитися як спиш спокійно поряд ти,
Просто відчувати тепло твоє коло себе.
Пообіцяй що не зникнеш з мого життя,
Я без тебе не зможу насправді жити,
Ти дуже справжня в своїх почуттях,
Не зупиняйся ніколи, продовжуй мене любити.
7.11.2010