Кусаю губи я від болю,
Стискає серце біль душі.
Лиш через те, що не з тобою:
Ти там, я тут - ми не одні.
І кожний день, і серед ночі,
Про тебе думаю завжди.
Так хочеться поглянуть в очі
Й сказати тихо:"Залиши..."
Залиш мені ти свої сльози,
Свої думки і почуття...
Залишся ти, бо я не зможу
Відчути, що таке життя.
Живу тобою, та без тебе,
Бо неможливо це ніяк.
Злетіти б птахом в синє небо,
Щоб лиш відчути волі смак.
Сумую, гину, мрію, хочу...
У почуття твої пірнути.
Ні дня без тебе вже не можу,
Всього тебе хочу відчути.