Теплом, любов'ю і собою
Мене всеціло огорни.
Я поділяю світ надвоє,
У ньому вічне - Я і ТИ.
І почуттів янтарним соком
Мені напитися ти дай,
А заблудившись ненароком,
Усе ж відчуєш прірви край.
Закрий собою від обману,
Від плину цих невтішних днів
І не залиш мого лиману,
Що манить мріями зі снів.
Уся романтика, чуттєвість,
Дбайливість днів, що кличуть нас...
Можливо, скаже хтось - "миттєвість"?
Ця мить горить... й вогонь не згас.
З тобою буду я терпима
І дбатиму лише про нас.
Мене без тебе - половина:
Чи то у профіль, чи в анфас.
Усю любов оцю надмірну
В мені спокійно розчинив...
А мою душу непокірну
Ти все ж приборкав, приручив.
Трішки переглянула кілька ваших віршів вони мені неймовірно сподобалися дуже легко читаються і взагалі дуже все душевно,гарний підбір слів..це талант!!!
НАТАЛЬКА відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00