Я ненавиджу Новий Рік,
І інші ці свята з совкової епохи,
Нехай вони звиклися і це байдуже для всіх,
А мені не буде на це насрати ані трохи.
Усі біжать, метушаться худобою,
Бухати, зустріч іще одного нового року,
Залишаємося на задвірках за Європою,
А щоб подумати не робимо ні кроку.
Яке класне шампанське, стабільно олів’є,
В дванадцять вливаєш в себе алкоголю,
А що в цьому святі є насправді моє?
Системою нав’язане, через коліно, з кров’ю.
Тих хто придумали вже давно нема,
На противагу Різдву - невже не зрозуміло,
А в нас і далі по їх лекалу проходить зима,
Опа і ще в одній хаті гості по команді сіли!
Давайте святкуйте, від Леніна вам уклін,
Одні замінили традиції на інші,
Народ поламали, не піднятись з колін,
Ми кращі забули, навзамін маєм гірші.
Навіщо кажу, це ж усе не для всіх,
Тут лиш один вид із усього сміття,
Подумати важко, іронічний ваш сміх,
Убили минуле то нема й майбуття.
22.12.2010
КРІПАКОС відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Різдво теж придумали на противагу святу Сонця(так взагалі), але тут хоч все привязали нове на старі дати тільки замість сонця яке дає життя, зявився Ісус - сонце для людства як вихід з пітьми.