Одні лише розхвалюють, які ми гарні словами,
А Саша робить справжній фемінізм,
Промови підкріплені реальними ділами,
Не раз поставили вже нашій владі пару клізм.
Так візьмуть фломастери, зроблять плакати,
Усе що їм не байдуже і зараз актуально,
Протест сценарію придумати й намалювати,
До кожної своєї акції ставляться відповідально.
Скільки у діях почуттів переживань і експресії,
Кожна справа через серце, не проходить повз,
Вади, системні штампи - висміяні в фотосесії,
Пацієнт скоро видужає і розвіється наркоз.
Шевченко Олександра - ти є молодець дійсно,
Це правильно вказувати на суспільні язви,
Справжні українські амазонки, жіноче військо,
Багато ваших гасел вже стали крилаті назви.
Саме як ви: робити і ніколи не боятися,
Змінювати історію, бо нам жити у цій країні,
Гордо нести свої імена і FEMEN називатися,
Таких дівчат ніколи не поставлять на коліна.
21.03.2011