Мій ідеал - це ти,
Хоч я не ідеальний,
Всі ці тобі листи,
Буду знову банальний,
Все це «люблю» - тобі,
Все це «кохаю» для тебе,
Бачу тебе собі,
Хочу тебе біля себе.
Ти лиш така одна:
Ніжна, весела, щира,
Пив би тебе до дна,
Серцю моєму мила.
Дай тебе укушу,
Лагідні будуть дотики,
Я перейшов межу,
Це вже інтимні нотки,
Трепетно так у вуста,
Потім твої груди,
Я б у тобі літав,
Любить, він сильно любить,
Ніжки твої і животик,
Очі - блакитне небо,
Ти мій пухнастий котик,
Мені тебе так треба.
Всю, всю собі украду,
Тобою насолодитися,
Жити в твоєму саду,
Тільки на тебе дивитися,
Одна така лишень,
Сонячне світле проміння,
Тобі моїх пісень,
Ти моя єдина лінія,
Іти разом життя,
Бігти, плести, летіти,
Це є мої почуття,
Лише твоя зірка світить.
День мій і ти немов…
Королева, моя принцеса,
Тобі одній любов,
Серця мого поетеса.
ID:
249498
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 25.03.2011 12:35:32
© дата внесення змiн: 08.01.2012 11:28:55
автор: КРІПАКОС
Вкажіть причину вашої скарги
|