Так просто нам придумати любов,
А важче її далі в серці зберегти,
Коли собою потрапляєш в мою кров,
Мене заполонила, все зі мною робиш ти.
Одна така, багато можна говорити слів,
Які ще більше збуджують мої думки,
Тебе в уяві я сотні разів уже хотів.
Але це тільки зараз виливаю у рядки,
Свої, твої - забрати назавжди собі,
Зайняти її світ моїм коханням,
Робити те що є приємно так тобі,
І виконати кожне твоє побажання.
Щоб падав ніжно в твоїх пелюстках,
Я пестив тіла твого всі принади,
Ця дівчинка розтане у моїх руках,
І на вустах відчую божевільні аромати,
Не можу тут більше, я хочу знов і знов,
Отримати це тіло, володіти, її взяти,
Зацілувати всю, робити в ній любов,
І цілу ніч і вічність з нею лиш кохатись.
15.04.2011