Кріпакос разговаріваєт по-русскі
Но у него словарний запас очєнь узкій
Он тоже любіт етот мєлодічєскій пєвучій язик русскій
Нє вєлєно обежать говор братскій єго сказкі
Я порву вас на кускі
Как вам етот мой рітмічєскій спіч
Я сєрцєм і душою всєю корєнной москвіч
Кушайте нє стєсняйтєсь ви мой куліч
І чьо да нє чьо у мєня такоє мнєніє
Чєстушкі матєрниє какоє красівоє пєніє
Дорогі дуракі і чуть-чуть лєні
Спасібо мєндєлєєву кажись єврею за фамілієй за водку а кітайцам за пяльмєні
У вашей расєянє велічі нєту ні ноткі у мєня сомнєній
Мілості просім на чай із самовара й бублікі до нашіх імєній
Упс і вєздє бєрьозовиє пні
Кріпакос говаріт по русскі может об’ясніть
Он руській язик нє может нє любіть
Отож мюбі друзі його язик русскій учіть
:-)
19,04,2011