Лиш не мовчи. Не дай собі мовчати!
Не залишай для тиші каяття!
Коли мовчиш, то я не можу спати…
Коли мовчиш – скоріше йде життя…
Не жди думок. Не жди моїх овацій.
Я, може, навіть в очі не дивлюсь.
Але з тобою в тиші між акацій
Я знов кохаю і чогось боюсь.
Чого боюсь? Чому душі тривожно?
Чому тебе мовчання не лиша?
Бо ж у коханні як мовчати можна,
Коли сказати хоче це душа?!..