Не рвіть душу мою на частини,
Я лікую її, я пишу
Обійнявши самотні хвилини,
Божеволію, в прірву лечу...
Ви так звикли до штучного світла
Ним годують вас блазні лихі,
Самолюбством огорнута втіха,
Такі милі слова чарівні...
Не шукайте в мені свої правди
Не чекайте хвалебних пісень
У нас різні улюблені жанри
Ну і БАйдуже чий завтра день!!!