Я пробачу тобі, я завжди і всім пробачаю
Пройде трохи часу, й запрошу на чашечку чаю
Ми сядем за столик й почнемо дурненьку розмову
Я вперше попрошу про "нас" не заводити мову
Ми трішки посидим, Ти не підводячи очі спитаєш
Чому так буває, тебе не кохають,а ти так кохаєш
Я зразу пойму, навіщо ти все це питаєш
І тихо відповім,що і сам все прекрасно знаєш
Ти візьмеш всі речі і швидко зберешся додому
Призначеш зустріч і попросиш прийти на розмову
Я скажу,що часу немаю, що все це безглуздо,ти ж знаєш
Ти легко всміхнешся і скажеш,що номер мій маєш
Я пробачу тобі, я завжди і всім пробачаю
Це звичка моя - і я рада,що я її маю
Та пробачити просто,не значить вернути минуле
я не хочу тепер згадувати про забуле
Я не прийду на зустріч і не буду чути розмови
Ти все зрозумієш й підеш самотньо додому
Не раз озернешся в надії на нову розмову
Та ні це кінець, повторюєш знову і знову.
Ти пробачиш мені, ти мені завжди пробачаєш
Тепер уже ти запросиш на чашечку чаю
Останій раз прийду я, і вже попрощаюсь
Скажу,щоб пробачив все, що я також помиляюсь..