Що таке щастя?
Однозначно,
Це в житті найкраще..
Щастя, думаю...
Це коли я справжній!
Як маленький майстер,
Створюю свої я фарби
І знаю, що це моє "прекрасне"...
Щастя - це..
Воно ходить у сандалях!
Вільний, щирий я...і світ цікавий!
Щастя - це...
Серце нелукаве,
Сповнений правди
У небесній гаммі..
Щастя - це...
Біле плаття...
Стою безтями...
Руки з вати,
В яких слова коханій....
Щастя - це...
Не завдати рани
У швидкому раллі,
Не боячись питання -
"А що далі?"
Щастя - це...
Не лізти так високо, щоб упасти...
Тілу бути непідвласним...
Любов свою кохати...
Викинути геть маски...
Без них краще, справді..
Ось це, напевне, і є моє щастя..