Напам'ять вивчені слова,
У них відтінок твого ритму,
Я знаю - ти завжди права,
Я біля тебе лише йтиму.
Дивися небо, там зірки,
Там сонце, там літають мрії,
Мої тобі віддам думки,
Взамін візьму в тебе надії.
На серці капельки роси,
Я душу твою хочу пити,
Світ поцілунків, світ краси,
Тебе забрати і любити.
Моя ти радість, моє все,
Прозора річка твого моря,
На хвилях щастя нас несе,
Так добре коли ти є поряд.
Я вдячний долі що ти є,
І вогник цей уже не згасне,
Мені приємне все твоє,
Моє ти сонечко прекрасне.