Буйний вітре, милий брате , я хочу Тебе спитати :
,, Чи буваєш Ти чи ні, у далекій стороні ?,,
Де за синіми морями , за горами , за лісами
Десь живе любов моя по якій сумую я .
Чи не бачив, вітре, друже, що там робить, чи не туже?
Чи не плаче в чужині, у важкі нелегкі дні?
Бо навколо все не те, мова, люди – все чуже
Нема кому захистити і до серця притулити.
Ти скажи хай не сумує і до того ся готує,
Що у теплі, літні дні я провідаю Її.
Обніму ніжно за плечі, тихо скажу:,, Добрий вечір!,,
Гарні квіти подарую, пригорну і поцілую...
І скажу ніжно її : ,,Ти одна в моїм житті,
Найдорожча, найрідніша, мому серцю наймиліша»...
Буйний вітер усміхнувся,нахилився, пригорнувся
І сказав:,, В найближчі дні, передам, я все її”.
ID:
295756
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 25.11.2011 00:39:15
© дата внесення змiн: 25.11.2011 18:07:22
автор: ІВАН КУШНІР
Вкажіть причину вашої скарги
|