Пам’ятай, що ти людина,
Що живеш ти на землі.
Пам’ятай, що ти єдина,
Не втрачай так марно дні.
Пам’ятай про батька й матір,
Що дали тобі життя.
Пам’ятай про Україну,
У якій живеш щодня.
Пам’ятай про честь і совість,
Без яких нам не прожити.
Пам’ятай, що своїм словом,
Можеш вбити й оживити.
Пам’ятай що твої очі,
Твої муки, твої дні.
Неповторні, несказанні,
На землі лишень одні.
Тож яка б тяжка година,
Не була б в твоїм житті
Пам’ятай, що ти людина,
Й не губись у забутті.