Я так хочу Тобою жити
Лиш Тобі дарувати тепло.
До безтями кохати, любити,
Що твоє- щоб моїм було.
Твої очі завжди цілувати,
Руки, коси і милі уста,
Квіти ніжні Тобі дарувати,
Називати- Кохана моя.
Обнімати, голубити, бути,
Поруч Тебе і в день і вночі
І в обіймах твоїх враз забути
Про проблеми щоденні свої.
Місяць з неба готовий дістати
У долонях принести зорю,
Сонцем своїм Тебе називати
Говорити: ,,Кохана, люблю!”
Мрії, мрії мої, сподівання,
Де поділись ви друзі мої?
Коли ранок постукає в двері,
І відкрию я очі свої...