У центрі мегаполісу звели
Нову, в шістнадцять поверхів, будівлю,
Тебе до кабінету провели,
Зустрівши на посаді з хлібом-сіллю.
Учора - за кулісами ходив,
Сьогодні - вже шанована натура,
За крісло ти чимало заплатив,
Начхавши на порядність і культуру.
Для тебе всі бар'єри прохідні,
Але вони оманливі, химерні,
Є приклад власним дітям і рідні -
Їх шанси бути іншими мізерні.
Мені "там" зразу скажуть - "Прощавай!",
Бо не беру я участі в тих іграх,
А щодо тебе - не переживай,
Твоє ім'я залишиться у титрах.
У центрі мегаполісу звели
Нову, в шістнадцять поверхів, будівлю...
(09.02.2012.18:00.№197)
Сумська обл.