Пташка у небі летить,
А про, що вона думає
Тобі не цікаво?
Про, що вона мріє,
І що кохає
Тобі не цікаво?
Скажи не цікаво?
Чи про політ
У теплі краї,
Чи про веселку,
Чи про сонечко
Яке світить щодня.
Ця маленька пташка
Творить дива,
Коли народжується
Вчиться літати.
І Благовіщеня
Вона вміє святкувати.
Хоч вона дуже маленька,
Але гніздечко в’є собі сама.
Вона жучків малих з’їдає,
Щоб врожай ми добрий мали.
Вона маленька,
Але бачить добро
І ненавидить зло.
І коли дощ падає
Вона про тепло згадує,
Вона така маленька,
Як твоя долоня, людино!
І вона живе і творить добро.
А ти людино, більша за пташку,
Твориш добро?
Скажи твориш?