Рожевим цвітом з підвіконня , Гербера в шибку загляда ,
А за вікном бузок з вербою , Весна промінням обруча .
Вітаю всіх жінок і з святом , Нехай воздасться вам сповна .
В житті сімейнім , на роботі , Щоб Ви хмеліли без вина .
Хай Вам дарують море квітів , В цей день , як снігу за вікном .
Бажаю я в житті щомиті , Любов хай гріє Вас теплом .
Ви найпрекрасніші міледі ,Частинка кожного і з нас .
Такі прості , такі буденні , Такі прекрасні без прикрас .
Цілую руки Ваші ніжні , Жінок маленьких і Матусь .
За все що є , за все що буде , Я щиро в ноги Вам вклонюсь .