....В наш час і вірші і казки
Усім набридли,відійшли в минуле,
Але ж колись,в старі часи,
Вони наставниками були.
Лише згадати,як колись,
При світлі лампи мерехткому,
Бабусі наші і батьки,
Ледь-ледь утамувавши втому,
Читали нам,старі книжки.
Ми тихо слухали і уявляли,
Немов оті герої,ми.
Як "Попелюшка",думали про принца,
Мов "Василиса" від "кощія " утікали,
І мов "мандруючий солдат" у всьому світі побували.....
Так було легко на душі,
Так серце радісно співало.
Все було щиро
І здавалось,так буде вічно.....
Та нажаль,пройшли часи,
Пройшло натхнення,
Тепер,у наше сьогодення
Вже не цінуєм ми книжки.
Вони забуті,десь лижать у скрині
Обгорнуті у павутиння,
Чекають,може хтось згадає,
Візьме до рук,перечитає,
І вмить відчує,як колись,
При світлі лампи мерехткому,
Ледь-ледь утамувавши втому,
Читала мати на ніч казку,даруючи тепло і ласку.
ID:
328586
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 08.04.2012 00:50:53
© дата внесення змiн: 08.04.2012 00:50:53
автор: Люда Гриб
Вкажіть причину вашої скарги
|